Despre Apidrag

Firma Apidrag este  incepand cu 1992 unic distribuitor  Nikon Instruments in Romania devenind in scurt timp lider de piata in domeniul microscopiei de laborator, de cercetare dar si in domeniul criminalistic.

Astfel, pe langa comercializarea propriu-zisa a intregii game de produse Nikon Instruments,  prin intermediul specialistilor nostri, oferim o gama larga de servicii, toate asociate cu produsele - solutie Nikon si anume: instalare, instructaj, service in perioada de garantie si post-garantie, consultanta tehnica ante si post vanzare.

Prin intermediul specialistilor nostri instruiti la sediile Nikon Instruments va putem oferi consultanta tehnica de care aveti nevoie fie ca reprezentati domeniul biologic, medical, industrial sau criminalistic, fie ca  doriti sa lansati un proiect de cercetare sau aveti nevoie de solutii rapide si practice pentru laboratorul de analize. 

Pentru o buna intelegere a solutiilor pe care vi le propunem pentru buna desfasurare a activitatii Dumneavoastra, va invitam la sediul nostru din Bucuresti pentru a testa echipamentele Nikon Instruments disponibile in showroom cu propriile Dumneavoastra preparate.

 

Contact:

SC Apidrag Impex SRL

Bucuresti, Sector 1, Popa Savu nr. 2A, cod 011433

Tel: 0314.251.960

Fax.: 021.231.01.15/021.223.00.82

Mobil: 0745013348

E-mail:

  solicitari oferte: office@apidrag.ro

solicitari informatii tehnice: ioana.racoveanu@apidrag.ro

           solicitari service: ioan.pomana@apidrag.ro


Povestea Nikon - Divizia Instruments

Astazi, Nikon este o marca de renume mondial, ferm stabilita ca lider de piata in domeniul instrumentelor optice si SINGURA companie de microscopie care produce propria sticla, asugurand cea mai inalta calitate pe intreg parcursul productiei. Cu peste 90 de ani de experienta in domeniu, Nikon a fost intotdeauna promotorul inovatiei in domeniul optic si tehnologic, promovand creativitatea si increderea ca parte a declaratiei de misiune globala.

Povestea Nikon a inceput in anul 1917, cand trei producatori japonezi au fuzionat pentru a fosma compania Nippon Kogaku KK ('Japan Optics'), producatoare de sticla optica de precizie. In 1925, activitatea a fost extinsa si a fost produs primul microscop cu port-obiectiv rotativ (revolving nosepiece) si obiective interschimbabile - microscopul Joico.

Urmatoarele cateva decade au adus o credtere considerabila in divizia de microscopie, au fost lansate microscoape polarizante inovatoare iar stereomicroscoapele au fost introduse in completarea produselor destinate pietei din ce in ce mai mari a instrumentelor de masura si inspectie.

In anii '70 a fost stabili sistemul CF Optical si Nikon a lansat legendarele microscoape Optiphot si Labophot. In anii '80, Nikon a lansat mai mult de 80 de produse noi iar primii copii conceputi artificial in UK (1978) si USA (1980) au fost conceputi utilizand printre altele microscopul inversat Diaphot. Anii '90 au adus si mai multa inovatie cu lansarea seriei Eclipse de optica infinita. Cu stiinta avansand intr-un ritm, oaia Dollu a fost primul mamifer clonat dintr-o celula adulta utilizandu-se in acest proces micriscopul Nikon Diaphot.

Noul Mileniu a adus cu sine nasterea solutiilor de imagine digitala pentru microscopie iar Nikon a condus din nou si pe aceasta piata, furnizand camere superioare si practice. Introducerea seriei DS (Digital Sight) de camere digitale si a echipamentului Nikon Coolscope a insemnat noi avansari in transferul de imagine la nivel mondial. Viitorul este ca intotdeauna neclar dar ceea ce este cert este ritmul in care se produc schimbarile. Aplicatii si discipline ce odata erau total separate devin acum din ce in ce mai apropiate in domenii ca Lab-on-a-Chip si Biofizica, iar acestea au dus la dezvoltarea unor produse interdisciplinare unice cum sunt microscoapele Nikon AZ100 si Nikon LV-UDM.

Studiile asupra celulei ce necesita observari in timp real, interactiuni si deplasari celulare in situ  pentru care Nikon dezvoltat cea mai moderna tehnologie in ceea ce priveste Cellogy si Cell Care - seria BioStation. Nikon s-a ridicat la inaltimea asteptarilor de fiecare data si cu solutii inovatoare a asistat cercetarea in dobandirea unor rezultate memorabile.

Familia Nikon 

A detine un Nikon nu este doar un act de cumparare a unui echipament de calitate. A detine un Nikon inseamna sa intri intr-o familie ce creste incontinuu si sa faci parte din viitor. Nikon iti ofera oportunitatea de a intra intr-o noua lume la a carei modelare si definire poti contribui. In cei peste 90 de ani de experienta, Nikon a ajuns la un nivel de excelenta ce nu are rival. Combinat cu tehnologie inovatoare si software intuitiv, va asiguram ca echipamentul Dumneavoastra Nikon nu suporta comparatie cu alt produs existent pe piata.

A detine Un Sistem de Imagine Nikon reprezinta doar inceputul.

Informatii contact

Adresa
Str. Popa Savu nr. 2A, sector 1
Bucuresti, Romania
cod postal 011433

Tel: 0314 251 959
Fax: 0212 230 082
Email: office@apidrag.ro